Saapumisohje Tiirismaantie 6 C 45:een


Saapumisohjekuva


Tiirismaantielle pääsee parhaiten keskustasta bussilla 71 (nykyään myös 71v käy) noin 25 minuutissa. Kartalle saapumisesta hyvä ennakkovaroitus on Lahdenväylän alikulkutunnelin läpi ajaminen liikenneympyrään. Siitä on kuitenkin vielä pari minuuttia matkaa Harjannetietä pitkin vielä rakentamattoman korpimaan läpi. Asutuksen palatessa ollaankin liki risteävien bussilinjojen kohdalla.

Bussista on syytä jäädä pois menosuunnassa vasemmalla puolella olevaa Pihlajiston yhdestä lähikaupasta koostuvaa ostoskeskusta vastapäätä. Pysäkkinimityskin on loogillisesti Pihlajiston ostoskeskus, mutta kaikissa bussiyksilöissä ei välttämättä ole pysäkki-indikaattoria.

Bussista noustua kannattaa ylittää katu ja lähteä kulkemaan suoraan Tiirismaantietä kauppojen ohitse. Oikea talo sijaitsee Tiirismaantien mutkan sisäpuolella; pihalle pääsee paristakin kohtaa. Edistyksen saavuttua Pihlajistoon ovessa on koodilukko (kysy koodi). Kerros on 3, hissi löytyy.

Myös 550 tulee Maaherrantietä lähelle Itäkeskuksesta ja Espoon suunnalta, pysäkin ollessa lähes Harjannetien sillan alla eteläpuolella. Pysäkin nimi on Viikinmäki; näissä busseissa pitäisi olla kaikissa päivittyvä pysäkkitaulu.


Valid XHTML 1.1!